HyperLink
Croatian English German Italian Kliknite za kratke upute
Vi ste ovdje: Naslovnica > Novosti Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om
Pon, 26.02.2018

Poduzeća iz Huma na Sutli donirala opremu Zavodu za hitnu medicinu KZŽ

U prostorijama Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Pregradi je u ponedjeljak, 26. veljače 2018. godine, održana primopredaja medicinske opreme vrijedne 70.000 kuna, koju je Ispostavi Pregrada Zavoda za hitnu medicinu doniralo pet tvrtki s područja Općine Hum na Sutli.

Poznato je da tvrtke s Humskog područja imaju običaj donirati zdravstvene ustanove medicinskom opremom.

Pa tako su se ove godine tvrtke Vetropack Straža d.d., OMCO CROATIA d.o.o., Stražaplastika  d.d., BDF Servisi d.o.o., te GP Špiljak d.o.o. iz Huma na Sutli odlučile nabaviti mehanički transportni respirator i dječji reanimacijski kofer za potrebe Ispostave Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Pregradi u vrijednosti od 70.000 kuna.

U ime svih njihovih predstavnika koji su sudjelovali na primopredaji, obratio se predsjednik Uprave OMCO grupe Darko Ranogajec. „Svjesni činjenice da je područje Huma na Sutli najjače industrijsko središte u županiji, s najvećom koncentracijom radnika pa samim time i brojnim izvorima opasnosti, odlučili smo da ćemo ove godine naša sredstva za donacije usmjeriti ispostavi Zavoda za hitnu medicinu u Pregradi“ – rekao direktor Ranogajec te poručio „Vjerujem da ćete ovu opremu koristiti na najbolji mogući način, a ako nekome spasi samo jedan trenutak boli, a kamo li život, nama će to biti sreća i radost.

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije Krešimir Božić zahvalio je predstavnicima tvrtki Vetropack Straža d.d., OMCO CROATIA d.o.o., Stražaplastika  d.d., BDF Servis d.o.o. te GP Špiljak d.o.o.. na donaciji.

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 11.01.2019. u 11:59 sati | Prikazano 1834 puta
 • na vrh
 • Najnovije
  Javna nabava
  Natječaji
  Edukacija
  Najčitanije
  Pitajte nas Karta
  Anketa
  Da na javnoj površini zateknete osobu bez svijesti, učinili bi sljedeće:   
  Naslovnica | Kontakt | Uvjeti korištenja
  Zavod za hitnu medicinu Krapinsko - zagorske županije
  Dr. Mirka Crkvenca 1, 49000 Krapina
  tel: 049/373-411 | fax: 049/373-413 | Email: info@hitna-kzz.hr
  OIB: 17813384799 | IBAN: HR7223400091110492278 (PBZ)