Vi ste ovdje: Naslovnica > Edukacije Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om
Sri, 26.02.2020

Projekt EDUPREVENT

Projekt financiran sredstvima Europske unije

„Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice je kao nositelj projekta EDUPREVENT – Edukacijom do zdravlja potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u financijskom razdoblju 2014.- 2020. godine.

 

Partneri na projektu su Zavod za javno zdravstvo KZŽ, Zavod za hitnu medicinu KZŽ, Dom zdravlja KZŽ, Ljekarna KZŽ i Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana.

 

Projekt EDUPREVENT usmjeren je na unaprjeđenje kvalitete usluga zdravstvenih institucija s područja KZŽ u sferi kardiovaskularnog zdravlja i prevencije bolesti probavnog sustava. Djelatnici zdravstvenih institucija sudjelovati će na edukativnim aktivnostima sa svrhom primjene novih metoda u radu s pacijentima te pravovremenom prepoznavanju i prevenciji danjeg razvoja bolesti.

 

Projekt će se provoditi kroz aktivnosti edukacije i usavršavanja zdravstvenih djelatnika partnerskih institucija i studijska i edukativna putovanja te organizaciju dva okrugla stola. U cilju osiguranja promidžbe i vidljivosti održat će se početna i završna konferencija projekta.

 

Više informacija možete pronaći u osobnoj iskaznici projekta.“

 

Prilozi:

HyperLink   Osobna iskaznica projekta

Zadnja promjena: 16.03.2020. u 03:39 sati | Prikazano 9773 puta
  • na vrh